Laddar Evenemang
Detta evenemang har redan ägt rum.

Hej alla företagsamma kvinnor!

Temat för kvällen: Presentera dina produkter/tjänster genom att en kort information på 1 min med tre företagare åt gången. Därefter har alla möjlighet att komma fram till er och få veta mer under 10 min.

Anmälan görs på vår Facebooksida Wibes – Women in Business ES.

Wibes startades i januari 2017 och har vuxit hela tiden under dessa två år. Vi ser fram till att träffa fler kvinnor som är intresserade av att vidga sina affärsnätverk, lyssna på / hålla miniseminarier, mingla och knyta nya vänskapsband. Vi nätverkar två gånger i månaden och har en social aktivitet i månaden utanför nätverksträffarna. De sociala aktiviteterna kan vara alltifrån att besöka andra företag till att grilla på stranden, äta på restaurang och gå på SPA tillsammans.

Inom nätverket stöttar vi varandra, gillar och delar varandras företagsinlägg. Titta gärna in på vår hemsida för att lära känna oss mer, se länk nedan.

På våra nätverksträffar får betalande medlemmar bjuda in en gäst vid ett tillfälle, som får prova på och se om de är intresserade av att gå med i Wibes.

Medlemsavgiften är 70€ och nätverksträffarna kostar 5€ för betalande medlem och 10€ för gäster. I den avgiften ingår lite tapas och dryck.

Vi träffas 30 min innan nätverksträffen för registrering, betalning och mingel. Anmälan är bindande och avanmälan accepteras senast 24 timmar innan nätverksträffen. Avanmälan senare än 24 timmar innebär att du måste betala din avgift i efterhand.