Invest in life – sammanställning av konferensen

Wibes – Women in Business ES har haft en 3-dagars konferens på hotel Fontana Plaza 15 – 18 maj. Totalt var det ca 30 st konferens deltagare som deltog varav 16 st som föreläsare. Från Sverige kom 7 st konferensdeltagare vilka inte har ett eget boende på Costa Blanca, 14 st som har ett boende och 10 st mantalsskrivna.

Konferensen startade med en välkomstmiddag på måndagskvällen och på tisdagen var det föreläsningar hela dagen inom området Kropp, Själ och Kunskap.

På onsdagen ägnades förmiddagen åt föreläsningar inom Fakta och Flärd, därefter genomfördes en spektakulär mode- och skönhets show med hairstyling och make up.

På torsdag förmiddag fick vi veta mer om privatsjukhuset Quiron, spanska försäkringar, spanska ekonomi- och fastighetsutvecklingen och EU-projektet Small Business Act.

Konferensen avrundades med en miniutställning under eftermiddagen. Samtliga Wibes-kvinnor blev aktiva i kampen mot cancer Rock against cancer som drivs av Kjetil Hamre​. Vi tackar särskilt Salon Margaretha för att de ställt upp med alltifrån hairstyling, makeup, ögonbrynsformning, musik och det glada humöret. 

Se TV Vega Baja intervjua utställarna på mässan

Dag 1 – Tisdag den 16 maj

Hela dagen fylldes av inspirerande presentatörer och intressanta ämnen. Ämnena för dagen var Kropp, Själ och Kunskap.

Bilder från konferens starten samt Dag 1

Dag 2 – Onsdag den 17 maj

På onsdagen, Norges Nationaldag, hade vi ytterligare intressanta föredrag och presentatörer dock endast fram till lunchen. Därefter blev det en fartfylld mode- och skönhetsshow med härlig musik. Alla bjöds på Cava som hade sponsrats av Åge Folkestad, Casa Vital. 

Bilder från konferens Dag 2

Dag 3 – Torsdag den 18 maj

Dagen till ära hade vi bjudit in lokala föreläsare som informerade om hur privat sjukvård och försäkringar fungerar dessutom fick vi en fantastisk redogörelse för Spaniens och framförallt fastighets- och den ekonomidkautvecklingen på Costa Blanca. Som extra krydda fick vi lära om EU-projektet Small Business Act som drivs tillsammans med Apymeco, Företagarföreningen, just nu.

Bilder från konferens Dag 3

TV Vega Baja intervjuar de kvinnor som ställde ut på Wibes – Invest in life mässa.