Projektbeskrivning

Carina Lyckvind

LLH – Lyckvind Luxury Homes

LLH – Lyckvind Luxury Homes

Sommaren 2013 seglade jag och maken Henrik från Sverige till Spanien, vilket var en fantastisk seglats! Vi ”hamnade” i Marina Salinas i Torrevieja där vi har vår båt än idag. Vi har sedan dess varit här till och från under åren och seglat och njutit av bl.a det Spanska klimatet. Detta gjorde att vi köpte tomt och hus som stod klart under 2017.

Efter nästan 30 år som egen företagare inom tillverkning/inredning/design sålde jag företaget hösten 2017, och kände då att NU är det dags att göra något nytt och annat i livet! Vi flyttade ner till Spanien och har här startat upp företag inom fastighetsbranschen LLH – Lyckvind Luxury Homes.

Vi förmedlar och säljer endast nyproduktion och samarbetar med de största byggherrarna på Costa Blanca, och är måna om långsiktighet i såväl kvalitet som ekonomi. Vi finns på plats under hela byggprocessen och säkerställer att kunderna får löpande uppdateringar om och på sitt drömhem. Vi riktar oss mot den Svenska, Danska (maken är Dansk) och Norska marknaden och samarbetar med fristående mäklare i respektive land.

Jag är även engagerad i styrelsen i Mas Amigos, vilket är väldigt spännande och berikande.