Projektbeskrivning

Wibes – President

Wibes är en professionell, ideell kvinnlig förening, vars syfte är att främja kvinnors utveckling och kvinnligt företagande, lokaliserad i Vega Baja-området på Costa Blanca i Spanien. Wibes bildades hösten 2016 med mig som president. Vid årsmöte 2017 omvaldes jag som president och styrelsen utökades. Nätverksträffarna varannan vecka har skett i mitt hem. Fr o m december flyttades träffarna till Rosaleda Fastigheters kontor i IBC Business Center.

Christina Berardi Business Partner

Nu driver jag eget företag Christina Berardi Business Partner inom affärsutvecklng. Jag är aktiv också i andra nätverk som Mas Amigos och Business Brunch. Jag arbetar i nära samarbete med lokala magasin och TV-stationer.

BizFinders – VD

Fr o m 2018 är jag VD för webbportalen BizFinders på Costa Blanca. Webbportalen erbjuder företagare exponering av sina tjänster och är sökbara för kunder. Det finns också en köp- och säljfunktion. Tjänster för privatpersoner är gratis.

Om mig

Jag har lång arbetslivserfarenhet från industrin där jag arbetat inom forskning & utveckling, arbetsprocesser och verktyg inom IT,  som produktionschef, teknisk marknadsförare, marknadsföringschef, controller, etc. Stora delar av mitt arbete har varit globalt där jag utbildat i nya arbetssätt, produktegenskaper, säljutbildningar, IT-verktyg, etc. Detta har bidragit till både bredd och djup i att arbeta med människor och deras personliga utveckling och kompetenser över kulturer, religioner, länder, språk, affärsetiska och affärsmässiga arbetssätt.

2015 fick jag möjlighet att avsluta min anställning och flyttade till Orihuela Costa på Costa Blanca i Spanien. De senaste åren har jag varit president i urbanisationen där jag bor.

Jag är företagsmedlem och medlem i Wibes Golf.