Projektbeskrivning

Eva Waitzfelder

 

Nordic fields –  Contemporary Jewelry

Ägare och designer Nordic fields –  Contemporary Jewelry

Handgjorda svenska smycken – i hållbara material. 
Välj mellan olika färger, motiv med norrsken eller härlig konst!
Nyhet!! Du kan beställa ditt eget motiv!

Nordic fields – business,

Exklusiva namnskyltar, nyckelringar, bagbrickor med mera för kunder och personal.

Ny innovation inom golfhandskar

På världens största golfmässa i Florida köpte jag förra året ett par golfhandskar som enligt säljaren skulle hjälpa mot artros tack vare att koppar är invävd i handsken. Det visade sig att handsken fungerade, Nu kan jag spela flera dagar i rad, utan att behöva ha specialskydd. Jag och Gene har rättigheterna för Spanien och söker även återförsäljare. Invävd koppar och silikonmaterial för bra grepp.

Om mig

2015 åkte jag och min sambo Gene på en visningsresa för att titta på lägenheter i Torre dela Horadada. “Bara titta” blev en nybyggd lägenhet som blev klar i mars 2016. Vi trivs bara bättre och bättre och stannar lite längre för varje år. En stor del till att jag trivs så bra är den fina gemenskapen jag har fått via nätverket Wibes.

Här har jag hittat nya fina vänner som har tid att umgås, och också goda möjligheter till att jobba härifrån.

Jag har en bakgrund från industrin där jag arbetat med såväl strategiskt som operativt arbete med inköp. Det har varit på såväl stora globala företag som på mindre enheter. Jag har också arbetat med försäljning, projektledning, verksamhetsutveckling och utbildning. Jag är också facilitator för ett professionellt nätverk för IT-upphandlare inom offentlig sektor.

Företagsmedlem och medlem i Wibes Golf.