Eva Waitzfelder2018-01-01T10:45:51+00:00

Beskrivning

Eva Waitzfelder

 

Nordic fields –  Contemporary Jewelry

Nordic fields –  Contemporary Jewelry

Sedan några år driver jag Nordic fields® där jag designar och gör smycken. Oavsett om du ska starta ett företag eller redan har det, så kommer det alltid tillfällen när du behöver göra ett inköp, eller bestämma ett avtal. Det kan bli stora konsekvenser ifall du väljer fel. Även om själva köpet var ”billigt” eller ”gratis” så kan det visa sig efter ett tag, att det tillkommer extra kostnader du inte räknat med, eller att köpet inte alls motsvarar dina förväntningar.

Jag har lång arbetserfarenhet inom inköp och har högsta betyget i försäljning och marknadsföring. Mina unika smycken pryder kvinnor, män och barn i alla lägen och situationer. Jag är positiv, glad och hjälpsam har kunskap om vilka smycken som passar till vem så både personen och smycket kommer bäst till sin rätt.

Om mig

Jag har en bakgrund från industrin där jag arbetat med såväl strategiskt som operativt arbete med inköp. Det har varit på såväl stora globala företag som på mindre enheter. Jag har också arbetat med försäljning, projektledning, verksamhetsutveckling och utbildning. Jag är också facilitator för ett professionellt nätverk för IT-upphandlare inom offentlig sektor.

Företagsmedlem och medlem i Wibes Golf.