Joanna Janni Sallander2018-01-01T15:02:25+00:00

Beskrivning

Joanna Janni Sallander

Sunlife Design
Trädgårdsdesign; fastighets- och trädgårdsskötsel

 

Janni och hennes man är ett svenskt gift par som beslutade sig för att lämna sina tidigare liv och jobb i Stockholm för att söka lyckan på Costa Blanca i Spanien istället. Janni och hennes man upptäckte att när man köper en fastighet här nere så behövs det nästan alltid någon slags hjälp för att få allting att fungera. Saker och ting fungerar helt enkelt inte likadant som i många andra länder typ Skandinavien.Det kan t.ex. vara att :

  • Få hjälp att bli av med allt som den gamla ägaren lämnat (Eftersom man här i stort sätt tar sina värdesaker och lämnar allt annat som det är.)
  • Få sin nya fastighet städad efter tidigare ägare eftersom flyttstädning ej är praxis här.
  • Få hjälp att få igång vatten och elekricitet.
  • Renovera ett kök eller göra om en tråkig uteplats till en underbar trädgård utifrån önskemål.
  • Listan kan göras lång men vi stannar där.

Så med deras tidigare erfarenheter från Sverige i bagaget startade de en firma som heter ”Sunlife Design”och deras affärsidé är helt enkelt att hjälpa människor som köpt sitt ”drömhus i solen” att komma igång och få en fungerande tillvaro och sen kunna designa denna så att den motsvarar kundens behov och önskemål.

Joanna  är experten på design av trädgård och interiör. Hon arbetar också mycket med betong. t.ex. Möbler och olika konsthantverk.

Mats är snickaren och allt i allo som tar tag i saker som behöver bli fixade.

 

Hjärtligt välkomna att höra av er till oss om ni behöver hjälp av något av ovanstående.