Projektbeskrivning

Mia Niemi

MJ Vision – creative design
MJ Art – digital art

Reklam och webbyrå

Konstnär / digital art

MJ Vision – creative design

MJ Vision – creative design startades 2001 av Mia Niemi och hon har sedan dess byggt upp sin verksamhet och nätverk. Mia är en Stockholmstjej som i augusti 2011 flyttade ner på heltid till Spanien, Costa Blanca med sin familj.

Hon arbetar med alla typer av design; klassiska och funktionella hemsidor, logotyper, annonser, banners, visitkort, flygblad, broschyrer, mallar och andra tryckta produkter etc. Hon skapar, exklusivt för sina kunder, enskilda illustrationer och bilder. Mia arbetar mestadels i verktyg som Adobe Photoshop, InDesign, Illustrator, Dreamweaver och WordPress.

De huvudsakliga kunderna är baserade i Sverige och Spanien; De består av små till medelstora företag.

Hennes vision är att utforma allt för att ge en positiv upplevelse av god, visuell kvalitet och för att tillfredsställa kunders behov och önskemål. Hon säger – Jag har arbetat med design sedan 1998 och jag brinner fortfarande för det.

MJ Art – digital art

Mia målar också digital art som hon sedan trycker och designar på kläder, accessoarer och hushållsprodukter. Det är konst som är dekorativ, iögonfallande, färgglad och inte minst annorlunda. Du hittar t ex väskor, dukar, brickor, förkläden, kläder, badkläder, hoodies, bomberjackets, hushållsartiklar och tillbehör i hennes webshop.

Alla produkter är handsydda i London UK med miljövänliga tryck på, garanti samt en bra kvalitet. Storlekarna på kläderna går ofta från XS – 4XL. 

Välkomna in!