Wibes på Facebook2018-01-10T23:02:27+00:00

De senaste Facebook inläggen från Wibes Facebooksida

Wibeswomeninbusinesses

1 month 3 days ago

Ta reda på vad Liisa Eriksson erbjuder genom att besöka Expo Torrevieja 20 - 21 oktober i Auditorium Torrevieja. Välkommen!

Liisa har arbetat som egenföretagare sedan 1993, inom olika områden framförallt inom heminredning och sedan 2003 fördjupat sig inom Mindfulness. Hon har en även erfarenhet inom affärsutveckling, ledarskap, försäljning, mental träning och friskvård.

Liisas främsta merit, förutom expert som Mindulness-tränare, är inredningsdesign med färger och former för att skapa lugnande, energiska och trivsamma miljöer.

http://liisaeriksson.com

www.facebook.com/liisa.eriksson/about?lst=684069216%3A1730168033%3A1489834702

info@liisaeriksson.com

Liisa Eriksson

Wibeswomeninbusinesses

1 month 3 days ago

Få en direkt personlig kontakt med Janiccée Wretman Rådgivning i Spanien genom att besök Expo Torrevieja i Auditorium 20 - 21 oktober i Torrevieja. Välkommen!

Janiccée har i olika konstellationer varit aktiv i Torrevieja området och södra delen sedan 1990. Kännedomen av området och det spanska språket har hjälpt betydligt i det vardagliga jobbet med att hjälpa sina kunder med det formella runt köp, försäljning och ägandet av fastighet i Spanien. För de ärenden som inte ingår i Janiccées kunskaper kan en kontakt förmedlas.

http://www.radgivningispanien.com

https://www.facebook.com/RadgivningiSpanien/

info@radgivningispanien.com

Välkommen till Rådgivning i Spanien

Wibeswomeninbusinesses

1 month 3 days ago

Nyfiken på Mia Niemi MJ Vision – creative design | MJ Art – digital art? Då är ett besök på Expo Torrevieja i Auditorium Torrevieja den 20 - 21 oktober rekommenderat. Välkommen!

Mia startade sin reklam- och webbyrå MJ Vision – creative design 2001, www.mjvision.com, och flyttade i augusti 2011 till Costa Blanca, Spanien, med sin familj. Hon arbetar med alla typer av datoriserad design; klassiska och funktionella hemsidor, logotyper, annonser, banners, visitkort, flygblad, broschyrer och andra tryckta produkter etc.

Hon skapar även enskilda illustrationer och bilder. Kunderna finns i Sverige och Spanien och består av små till medelstora företag.

Hennes vision är att utforma allt så att det ger​ en positiv upplevelse av god, visuell kvalitet och att tillfredsställa sina kunders behov och önskemål. Sedan 1998 har hon även arbetat med konstnärlig design, mestadels digital konst​.

Mias kompetens och professionalitet är beundransvärd. Hennes förmåga att läsa av kundernas behov är imponerade dessutom får hon snabbt fram ett utkast till kunden att bygga vidare på. Mia är väl förankrad i den digitala världen och har många värdefulla tips till oss alla avseende Facebook och Instagram.

www.mjvision.com

www.facebook.com/mjvision.design

info@mjvision.com

Digital art design | MJ Vision design, fashion, art

Wibeswomeninbusinesses

1 month 3 days ago

Kom och möt Maria Johansson Cruz, Rosaleda Fastigheter på Expo Torrevieja 20 - 21 oktober i Auditorium Torrevieja. Välkommen!

Rosaleda Properties bildades 2003 och Maria och hennes man tog över fastighetsbyrån 2008.

Tillsammans kämpade de på under krisens värsta år och klarade sig mycket bra tack vare Rosaleda Properties goda grund med rekommendationer från såväl gamla som nya kunder.
De lade till ett mer svenskt namn (Rosaleda Fastigheter)så att skandinaverna enklare skulle hitta dem men fortsatte på det lilla kontoret i La Rosaleda på Lyckliga gatan, idag har de öppnat ett till större kontor för att kunna ge såväl köpare som säljare samma goda service på södra delarna, på Orihuela Costa.
Maria besitter en spetskompetens inom fastighetsbranschen, med sin förmåga att lyssna in kundernas behov kan hon och hennes team med lätthet navigera dem till ett framtida, lyckat köp eller sälj.

www.rosaledafastigheter.se

www.facebook.com/rosaledafastigheter/?fref=ts

info@rosaledafastigheter.se